iPayYou wil Bitcoin voor iedereen eenvoudig maken

Er bestaan al veel verschillende Wallets om je bitcoins in te bewaren. Maar iPayYou legt de focus op eenvoud, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Het zou wel eens dé wallet van de nieuwe Bitcoingebruikers kunnen worden.

iPayYou is niet zomaar een volgende Bitcoin Wallet app. De oprichter en CEO, Gene Kavner, was vroeger topman bij Amazon en wereldwijd hoofd van Amazon Associates, het grootste affiliate programma in de wereld. Eerder bekleedde hij topfuncties bij Microsoft en Expedia en richtte verschillende succesvolle startups op. Vanuit deze functies heeft hij veel ervaring met consumentgerichte ontwikkelingen.

Kavner wil met ipayyou.io de meest gebruiksvriendelijke en veilige Bitcoin wallet maken. Het openen van zo’n wallet, het aanmaken van een bitcoinrekening en het verzenden van een betaling zijn voor vele gebruikers nog te complex. iPayYou zocht naar de meest intuïtieve gebruikswijzen en combineerde een aantal unieke functies in zijn portemonnee. Het bedrijf hoopt hierdoor Bitcoin toegankelijker te maken voor het grote publiek.

Zo zal je een betaling kunnen annuleren zolang ze nog niet door het netwerk bevestigd werd. Hierdoor heb je enkele minuten de tijd om een fout recht te zetten. Deze functie is vandaag niet terug te vinden in de reeds bestaande Bitcoin Wallets.

Je zal een betaling ook naar een emailadres kunnen sturen waardoor het uitwisselen van complexe bitcoinadressen overbodig wordt. Zelfs indien de ontvanger nog geen rekeningnummer heeft aangemaakt.

Nog een belangrijke functie is de mogelijkheid om vanuit je iPayYou wallet geld naar je bankrekening te sturen of geld te ontvangen. Er is ook een functie waarmee je automatisch kan overschrijven van zodra een bepaald bedrag bereikt is. Momenteel worden Europese banken nog niet ondersteund.

iPayYou is al in webversie beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een Android en iPhone App.

Be the first to comment on "iPayYou wil Bitcoin voor iedereen eenvoudig maken"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*