Bitcoin kopen

In 2018 is bitcoin nog steeds ongekend populair, het is veruit de bekendste cryptomunt van de wereld. Bij steeds meer mensen wordt de interesse gewerkt om cryptocurrency te kopen en zo te speculeren op de bitcoin koers, in de hoop winst te maken. Wie bitcoins gaat kopen in Nederland kan dit het beste doen met iDeal.

BTC Direct

Sinds 2013 kun je bij BTC Direct makkelijk en snel bitcoins kopen. Naast de betaalmethode iDeal, kun je ook terecht bij de site als je gebruik wilt maken van Bancontact (voorheen MisterCash) of creditcard. Gelijk met een hoog bedrag beginnen hoeft niet bij BTC Direct, je kunt al vanaf 1o euro cryptocurrency kopen. Een voordeel aan deze site is dat je bitcoins direct worden doorgestuurd naar je eigen bitcoin wallet. Zo ben je dus je eigen bank en ben je geheel onafhankelijk van de partij waar je jouw munten hebt gekocht. BTC Direct raadt de Ledger Nano S aan als veilige hardware wallet.

btcdirect

Sinds het begin van bitcoin zijn er steeds meer cryptocurrency verschenen. Onze website staat geheel in het teken van de grooste cryptomunt maar mocht je benieuwd zijn naar andere valuta kun je een kijkje nemen op de Belgische website CryptoSpot, zij hebben veel up-to-date informatie omtrent cryptocurrency en blockchain-technologie.